Vásárlás

Az internetes vásárláshoz a www.megalaptop.hu-n regisztrációra van szükség. Regisztráció során meg kell adni a kívánt szállítási címet, e-mail címet és telefonszámot, valamint egy - a későbbi gyorsabb vásárlás érdekében - felhasználó nevet és jelszót.

Ezen adatok megadása csak a rendelés teljesítéséhez szükséges. Egyéb célból az adatokat nem használjuk fel (kivétel a folyamatos kapcsolattartás, hírlevél - amiről bármikor le lehet iratkozni) és semmilyen körülmények között harmadik félnek (az erről szóló törvényt maximálisan tisztelve) nem adjuk ki!
Megrendelés

A Megaoutlet weboldalán vásárolt termékeket nem lehet továbbértékesíteni. Ebben az esetben a termék elveszíti garanciáját. Kereskedelmi partnerek számára egyedi kondíciókat kínálunk, ezért ilyen irányú érdeklődés esetén kérjük, vegyék fel velünk a közvetlen kapcsolatot a "Kapcsolat" menüpont alatt az illetékes kollégával e-mailben.

Az egyes termékek mellett az árak az ÁFÁ-t igen, de a házhozszállítás költségeit nem tartalmazzák. Az árak egy darab termékre vonatkoznak, ha ettől eltérő termékleírás nincs megadva a termék adatlapján található termékinformációban.

A megrendelés elküldése előtt bármikor megváltoztatható, ellenőrizhető a kosár tartalma "Kosár" menüpontra klikkelve. Ha a kosár tartalmát jóváhagyva a rendelést elküldi, úgy a rendszer a "Pénztárhoz" irányít. A megrendelési folyamat az utolsó lépésig, azaz a megrendelés jóváhagyásáig lehetőség van bármikor megszakítani a folyamatot.

A rendszer a megrendelésről automatikusan küld egy tájékoztató levelet a rendelés adataival, mely arról tájékoztat, hogy a rendelés leadásra kerül. Az internetes vásárlás automatikus. A személyes kapcsolattartója csak abban az esetben keresi a vásárlót telefonon vagy e-mailben, ha valamilyen nem várt probléma lépne fel.
Fizetési módok

A fizetési módot a megrendeléskor választható ki. A fizetés történhet készpénzben (utánvéttel, vagy helyszíni kifizetéssel vagy egyedi Paypal) és átutalással.

Készpénzes fizetés: Lehetőség van készpénzes fizetésre utánvét formájában. Ekkor a szállítást végző futárnak kell kifizetni az árú ellenértékét + szállítási költséget. Az interneten való vásárláskor mód van a termék személyes átvételére is (nincs szállítási díj), előzetesen egyeztetett időpontban a MEgaoutlet Üzletünkben: XIII Ker. Váci ut 170

Átutalás esetén a következő bankszámlára várjuk a megrendelés ellenértékét: Net-Alarm Hungary Kft. 11600006-00000000-40816081. Utalás esetén ha 1 héten belül nem érkezik meg az utalás, a személyes kapcsolattartód megkísérli felvenni a vásárlóval a kapcsolatot e-mailen vagy telefonon, hogy tisztázza a nem fizetés okát. Ha a kapcsolatfelvétel 1 hét után 3 napon belül nem sikerül törli a megrendelést.
Reklamáció

Mindennemű reklamációt a kapcsolat menüpont alatt található illetékes kollégánál, vagy az ott található telefonszámok egyikén tehető.
Amennyiben valamelyik termék elnyerte tetszését, és a megvásárlása előtt szeretné személyesen is megtekinteni, lehetősége van azt megtenni személyesen az üzletünkben. A pontos címet megtalálja a "Kapcsolat" menüpontra klikkelve!

  •     Üzletünk elérhetősége megtalálható a weboldal tetején található "Kapcsolat" menüpontra klikkelve
  •     Üzletünkben a vásárlás csak készpénzért történik
  •     Bankkártyás vásárlási lehetőség nincs
  •     Üzletünkben lehetőség van gyors elbírálású azonnali áruhitelre a Cetelem Banktól
  •     Minden további kérdését a személyes vásárlásról felteheti!

Szűrők

Gyártó
Processzor
Memória
SSD
HDD
Kijelző
Bet atbet365 Bingo and win.